Træningstider

 

  TIRSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG

Young Tigers

6-10 år

17.00-17.50

(basis og øvet)

 

17.00-17.50

(basis og øvet)

   

Junior Tigers

11-17 år

18.00-19.30

(basis og øvet)

18.00-19.30

(øvet kamp/teknik)

18.00-19.30

(basis og øvet)

10.00-11.30

(strength, cardio

& flexibility)

12.00-15.00

(yoga)

ÅBEN TRÆNING 19.30-20.30 Efter aftale 19.30-20.30 Efter aftale Efter aftale

Der tages forbehold for ændringer eller evt. aflysninger.

 

ÅBEN TRÆNING

I dette tidsrum står vores træningsfaciliteter til rådighed for alle vores medlemmer. Her kan trænes på egen hånd og klubbens udstyr er til fri afbenyttelse. Hvis tiderne ligger i forlængelse med andre hold vil der altid være en træner til rådighed.

 

Betingelser: Åben træning sker efter aftale med trænere.

 

HOLDBESKRIVELSE FOR BASIS

Målsætning: At lære eleverne grundelementerne i taekwondo samt kampkunstens filosofi. Træningsmetoden er tilpasset børn og unge, således at der fokuseres på træning og indlæring ved hjælp af leg samt sjove øvelser.

 

Betingelser: Aldersfordelingen er 6-10 år og 11-16 år. Dog kan der sagtens være undtagelser i forhold til modenhed og koncentrationsniveau. Når eleverne er nået 8. kup skifter de hold til øvet.

 

Pensum: Holdets pensum er det, der er bestemt af instruktørgruppen i henhold til Dansk Taekwondo Forbund. Der afholdes gradueringer med minimum 3 måneders interval og det er den ansvarlige instruktør, der indstiller.

 

 

HOLDBESKRIVELSE FOR ØVET

Målsætning: At lære børn og unge taekwondo på videregående niveau. At lære dem selvkontrol, selvdisciplin, forståelse for kroppens bevægelser samt at give dem en bedre fysisk form.

 

Betingelser: Minimum 8 år – 13 år. Dog kan der være undtagelser i forhold til modenhed og koncentrationsniveau. I en sådan situation er det er alene den ansvarlige træner, der i samråd med cheftræneren laver denne vurdering.

 

Pensum: Holdets pensum er det, der er bestemt fra Dansk Taekwondo Forbund og kan findes på klubbens hjemmeside under gradueringspensum eller www.taekwondo.dk. Der afholdes gradueringer med minimum 3 måneders interval og det er alene den ansvarlige træner, der indstiller. Enkelttilfælde tages op til vurdering i samråd med cheftræner.

 

 

KAMPTRÆNING

Målsætning: At introducere børn for taekwondo som konkurrencedisciplin i kamp. At lære dem bevægelsesmønstre samt basale sparketeknikker. Ved øvet fokuseres der på at lære børn og unge kamp på videregående niveau, herunder taekwondorelateret fysisk træning, sparring og mentalt forberedelse.

Betingelser: Minimum 8 år. Dog kan der være undtagelser i forhold til modenhed og koncentrationsniveau. I en sådan situation er det er alene den ansvarlige træner, der i samråd med cheftræneren laver denne vurdering

 

 

FÆLLES WEEKENDTRÆNING

Målsætning: Afholdes en gang om måneden for at forberede børnene til den kommende graduering eller stævne. Dette er en slags bootcamp og teambuilding weekend, hvor man gennemgå enten grundtekniktræning eller kamptræning. Foruden træning bruger man ligeledes weekenden til at skabe et godt sammenhold blandt børn og forældre.

 

 

FAMILIETAEKWONDO

Målsætning: Afholdes i forbindelse med fælles weekendtræning. Familietaekwondo er et særligt tilbud til familier, der ønsker at træne taekwondo sammen. Fokus er, at opnå kvalitetstid med deres børn og samtidigt at skabe en mulighed for at få forældre med vidt forskellige social, etnisk og kulturel baggrund til at mødes. Vi ønsker ligeledes, at forældre bliver mere engageret  i klubben for at skabe et sundt idrætsmiljø for børnene.

Aktiviteter > Træningstider / Galleri