Nye medlemmer

Her finder du svar på de 10 oftest stillede spørgsmål. Hvis du har andre spørgsmål er du altid velkommen til skrive via vores kontaktformular eller henvende dig personligt til os.

 

1. Hvad er Taekwondo?

Koreas nationalsport, Taekwondo er en moderne sammenfatning af en række 2000 år gamle koreanske kampsystemer, og er mest kendt for sine mange spark og benteknikker. Direkte oversat betyder Taekwondo "fodens og håndens kunst".Taekwondo er en effektiv form for styrketræning, der er meget virkningsfuld både fysisk og mentalt. I dag er Taekwondo en populær og anerkendt olympisk disciplin.

 

2. Hvem er Amager Taekwondo klub?

Amager Taekwondo Klub er en frivillig organisation , som primært henvender sig til børn og unge i området, men alle er velkomne. Klubben blev stiftet den 1. Januar 2010. Målet er at skabe en klub, som skal kunne fungere som helhed for udøverne, både sportsligt og socialt.

 

3. Hvor træner I?

Vi træner på Kofoeds skoles multihal, jenagade 21, 2300 København S. De første 2 uger er træningen gratis, hvorefter de børn, som ønsker at fortsætte efter introduktionen, har mulighed for at melde sig ind i Amager Taekwondo Klub.

 

4. Hvad skal jeg have på til træning?

Det eneste du skal er at møde op i noget løstsiddende tøj. Vi træner i bare fødder.

 

5. Hvem er mine instruktører?

Du bedes kigge på instruktører under fanebladet om klubben.

     

6. Er det farligt?

Nej, det er ikke farligt. Instruktøren passer på eleverne og tilpasser træningen efter alder og niveau. Der er selvfølgelig en risiko ved kontaktsport i form af blå mærker og ømme muskler, men det er meget sjældent vi oplever skader. Hvis du kommer til skade under træningen, skal du hurtigst muligt henvende dig til din instruktør.

 

7. Hvad er en graduering?

Graduering er en prøve, hvor man skal vise, om man er dygtig nok til at få det næste bælte. Der skal gå mindst 3 måneder mellem hver graduering, og det er et krav, at man har lært sit nye pensum.

 

8. Hvornår kan jeg opnå det sorte bælte i Taekwondo?

Hvis du vedligeholder din træning og hele tiden stræber efter at blive bedre, kan du opnå dit sorte bælte på 3 år. Men det kræver, at du arbejder hårdt, er engageret og målrettet.

 

9. Hvordan bliver jeg indmeldt i Amager Taekwondo Klub?

Du skal udfylde indmeldelsesblanketten online. Kort tid efter vil du modtage et girokort. Når du er blevet registreret, som medlem i både Amager Taekwondo klub og Dansk Taekwondo Forbund (DTaF), vil du modtage dit taekwondo pas.

Taekwondopasset bruges til alle aktiviteter, som er underlagt DTaF, heri registrering, at du er blevet gradueret. Hvis du skal kæmpe både i Danmark og i udlandet bliver dine resultater noteret i passet. Ved fællestræning, træningslejre samt træner- og førstehjælpskurser noteres disse også.

 

10. Hvor får jeg mere info?

Du er altid velkommen til at tage en uformel snak med din instruktør ellers kan skrive en mail til info@amagertkd.dk

Information > Nye medlemmer / Kontingentsatser / Køb af udstyr / Kontakt os