Instruktører

 

 

Navn: Philip Reyes

Sportslig baggrund: Tidligere landsholdskæmper og har trænet Taekwondo i 32 år. Philip har dyrket eliteidræt i 23 år og har bl.a. vundet medaljer ved flere nationale såvel som internationale mesterskaber. Philip ønsker at give børnene på Amager de muligheder, som taekwondosporten selv har givet ham.

Bæltegrad: 4. dan

Funktion i klubben: Cheftræner

Beskæftigelse/uddannelse: Philip er uddannet cand.merc.aud og arbejder til dagligt som Financial controller hos National Oilwell Varco.

Webside: www.philipreyes.dk

 

 

Navn: Michael Lindblad Mortensen Larsen

Alder: 24

Sportslig baggrund: Har dyrket taekwondo i 13 år og har været sort bælte i 6 år. Michael ønsker at lære så meget om Taekwondo som muligt og selv blive sabeumnim (stormester 4.-7. dan) en dag. Michael ønsker også at lære børnene at selvom kamp er sjovt er det ikke det eneste Taekwondo handler om, da der også er mange andre aspekter i kampskunsten.år

Bæltegrad: 3. dan

Funktion i klubben: Grundteknik instruktør for børneholdet

Beskæftigelse/uddannelse: HTX og procesoperatør. I øjeblikket er Michael på et ophold i Bosei Idrætshøjskole, hvor han til daglig træner under Grandmaster Ko Tae Jeong. 

 

 

Navn: Alexander Kringelbach

Alder: 29 år

Sportslig baggrund: Alexander startede som 17 årig i Østerbro Taekwondo Klub, senere skiftet til Nørrebro Taekwondo Klub. Hans store interesse ligger i kamp, teknik og selvforsvar. Alexander har studeret og sammenlignet Taekwondo's styrker og svagheder med flere forskellige kampsportsgrene (herunder MMA, Judo, BJJ, Wing Tsun) og vigtigheden af det psykologiske aspekt under konkurrence kamp eller angreb/overgreb.

Bæltegrad: 2. dan

Funktion i klubben: Instruktør i kamp, teknik og selvforsvar.

Beskæftigelse/uddannelse: Uddannet fysioterapeut med speciale i idrætsfysioterapi og manuel terapi. Alexander arbejder til daglig som selvstændig fysioterapeut.

 

 

Billede kommer snart!

Navn: Leo Medina

Alder: 39 år

Sportslig baggrund: Leo startede til taekwondo som 9 årig og har været på det danske junior landshold 1995-1998. Han har tidligere vundet DM og fået placeringer ved flere internationale stævner. Udover taekwondo er Leo en løbeentusiast og har bl.a gennemført flere halvmaraton. Hans store mål er at gennemføre en maraton. Det mentale espekt ved taekwondo og løb er noget som han ønske at give videre til klubbens mange børn og unge. 

Bæltegrad: 2. dan

Funktion i klubben: Instruktør i kamp.

Beskæftigelse/uddannelse: Leo har en professionsbachelor i pædagogik fra Frøbel Seminariet. Han er til daglig tilknyttet en socialpedagogisk døgninstitution for unge.