Nyheder

Seneste nyt fra Hwarang Taekwondo Amager

Hotel Marriot dannede mandag aften rammen for Seoul Night in Copenhagen, som er et led i den kulturelle udveksling mellem Danmark og Sydkorea. I forbindelsen med arrangementet blev der afholdt en større reception for kultur- og erhvervssektoren i København, og i samme anledning var Amager Taekwondo inviteret til at afholde en mindre opvisning. Blandt de inviterede gæster var bl.a. Seouls borgermester Park Won-soon, den sydkoreanske ambassadør i Danmark Byung-ho Kim, og vores grand master Ko Tae Jeong.

 

Amager Taekwondo stillede op med 12 af klubbens elever som ugen op til arrangementet havde brugt både hverdage og weekenden i klubben for at indøve den krævende koreografi klubbens Chefinstruktør Philip Reyes og Teknisk instruktør Christian Pedersen havde sammensat. Amager Taekwondo var tildelt fem minutter, og på de få minutter lykkedes det de 12 elever både at imponere og overraske de inviterede gæster i sådan grad at elever og instruktører kunne forlade salen til stående bifald. Koreografien var sat sammen i en kombination af grundteknikker, spark, taegeuk, kamp og en lang række gennembrydninger af forskellige sværhedsgrad. Opvisningen blev afsluttet med et lille selvforsvarsshow af Philip Reyes og Christian Pedersen.

Efter opvisningen fik eleverne en enestående mulighed for at hilse på borgermester Park Won-soon og overrække ham et billede af klubbens elever. Til gengæld fik hver af eleverne overrakt en speciel gave som tak for deres indsats. Endvidere blev eleverne inviteret til at komme og besøge borgermesteren i Seoul hvis klubben en dag slog vejen forbi – hvilket er en stor gestus for Amager Taekwondo.

 

Amager Taekwondo er efterfølgende blevet omtalt i to af de største nyhedsmedier i Sydkorea, hvilket klubbens instruktører og bestyrelse er stolte af, og videregiver de mange roesende ord fra både aviser og den sydkoreaske ambassade til eleverne i Amager Taekwondo.