Nyheder

Seneste nyt fra Hwarang Taekwondo Amager

Lørdag bidrog Amager Taekwondo klub til nødhjælpsarbejdet for at hjælpe ofrene for tyfonen i Filippinerne ved at invitere alle landets taekwondoklubber til en træningsevent.

 

 

Lørdag den 16. november indsamlede Amager Taekwondo Klub 16.557,50 kr., som går ubeskåret til nogle af de mange ofre for den tyfon, der har raseret Filippinerne.

 

Det skete, da klubben havde indbudt alle landets taekwondoklubber til en træningsevent i Kofoeds Skoles multihal, hvor formålet var at indsamle penge til støtte for ofrene. Foruden selve indsamlingen, som foregik under træningseventen, har bl.a. Frederikssund Taekwondo Klub og Nørrebro Taekwondo Klub doneret 5.000 hhv. 2.500, da de ikke selv kunne deltage i eventen.

 

Bestyrelsesformand i klubben, Philip Reyes, der selv har filippinske rødder og var initiativtageren til indsamlingen, kalder det en succes, fordi der på trods af det meget korte varsel for træningseventen var mere end 50 deltagende børn og unge i alderen 5-14 år.

 

Som barn af filippinske forældre er Philip Reyes dybt berørt af situationen i Filippinerne. Og selvom han er meget taknemmelig over det store fokus, medierne har på naturkatastrofen i Filippinerne, betyder det, at de mindre provinser let overses, og det er her, Amager Taekwondo Klub vil sende deres donation til.

 

Pengene skal primært gå til at sikre husly, madrationer, rent vand og medicin til de mindre landsbyer, som også er meget hårdt ramt, og visse steder har de udsigt til at skulle leve uden elektricitet i de næste seks måneder.

 

 

Philip Reyes er dog helt bevidst om, at de indsamlede penge kun kan dække de allermest akutte behov og i en meget begrænset periode. Derfor har han allerede nu ansøgt om og fået tilladelse hos Dansk Taekwondo Forbund til at  gå rundt med raslebøssen, når der i weekenden den 23.-24. november afholdes DM i taekwondo i Odense idrætshal.