Nyheder

Seneste nyt fra Hwarang Taekwondo Amager

I anledning af Amager Taekwondo Klubs tre års jubilæum afholdt klubben i samarbejde med Dansk Taekwondo Forbund; Tigers cup for børn, unge og voksne i Prismen.

 

Det gik ikke stille for sig, da 196 taekwondokæmpere og mere end 400 tilskuere fra hele landet fyldte Prismen i Holmbladsgade.  Der blev heppet, hujet, kæmpet og de mindste legede på alle tænkelige flader i den anderledes og lidt skæve sal . Alt sammen i den gode sportsånd og i god tråd med hensigten bag Tigers Cup, som var arrangeret med henblik på at fremme mangfoldigheden i dansk idrætskultur igennem kampkunsten taekwondo og foreningslivet på Amager.

 

 

I pausen fik Amager Taekwondo Klub overrakt certifikatet ” Godt idrætsmiljø for unge” af Dansk Idræts-Forbund, som bevis på at klubben lever op til en række kvalitetskrav omkring et godt idrætsmiljø for børn og unge forskrevet af Dansk Idræts-Forbund.

Amager taekwondos deltagere havde som mål at nå seks finalepladser. Målet blev nået og i tillæg løb Amager med pokalen for mest vindende klub og Kay Davao løb med junior klassens fighter pokal for kvinder.

 

Amager havde mange nervepirrende kampe, hvoraf flere endte i sudden death. En af finalerne blev oven i købet udkæmpet mellem to af klubbens seje piger: Madelaine Mendoza og Bianca Sølvkjær.

 

 

Amager Taekwondo Klub havde 19 børn i aktion til Tigers Cup og bragte 11 medaljer hjem.  Vi fik 4 guld-, 3 sølv og 4 bronze medaljer:

Guld Sølv Bronze

Shantelle Mendoza
Madelaine Mendoza
Zachary Mendoza
Rina Casilagan

Bianca Sølvkjær
Kay Davao
Owen Tolentino
Jennifer Cheng
Veronica Gonzalvo
Daniel Iversen
Bailey Tolentino

 

De øvrige deltagere, der selvom de ikke fik medaljeplacering vandt kampe, der gav point til mest vindende klub placeringen:

Jonathan Cuenca
Oscar Hjerrild
Timothy Casilagan
Diego Casilagan
Høgni Davason
Angelo Casilagan
Sarah Gaerlan
Jewel Abella