Nyheder

Seneste nyt fra Hwarang Taekwondo Amager

I weekenden den 14.-15. april 2012 bød Amager Taekwondo Klub på familietaekwondo og weekendtræning i Kofoeds skoles multihal. Forældrene fik pulsen i vejret igennem spark, slag, konditions- og smidighedsøvelser sammen med deres taekwondobørn.

 

Familietaekwondo er et særligt tilbud til familier, der ønsker at træne taekwondo sammen. Fokus er, at opnå kvalitetstid med deres børn og samtidigt at skabe en mulighed for at få forældre med vidt forskellige social, etnisk og kulturel baggrund til at mødes. 

 

 

”Det er vigtigt at forældre bliver en del af deres børns sport. Igennem familietaekwondo ønsker vi, at forældre bliver mere engageret  i taekwondo for at skabe et sundt idrætsmiljø for børnene”,  siger cheftræner Philip Reyes.

 

I tillæg til familietaekwondo blev der afholdt weekendtræning, som forberedelse til Malmø Open 2012, hvor tolv amager-børn skal deltage til i den efterfølgende weekend. Det var en vellykket weekendtræning med deltagende børn fra Amager, Greve og Nørrebro. Her blev børnene både inspireret og presset til det yderste igennem den hårde kamptræning.

 

 

”Der var en rigtig god stemning og gejst blandt børnene. Det er en fantastisk måde at blive bedre på, samtidigt med at man lærer andre børn at kende med samme passion for taekwondo, som en selv”, siger kamptræner Leo Medina.

 

Godt gået allesammen.